Mer information om kongressen

Det har gått lite mer än en vecka sedan vi började att sprida vår idé om en socialistisk nykterhetsförening. Vi kan inte annat än vara nöjda med genomslaget, och ser fram emot att ännu fler ska anmäla sig till kongressen!

Vi vill passa på att påminna om möjligheten att skicka motioner till kongressen. Enligt den arbetsordning vi har tänkt att föreslå kommer det att vara möjligt att lägga förslag även under själva kongressen. Det krävs alltså inte att man motionerar i förväg, men vi vill rekommendera detta. Om man skickar in motioner före sista november kommer dessa att finnas upptryckta och tillgängliga under mötet och det är ju smidigt för alla.

Efter kongressförhandlingarna finns det möjlighet att delta på kongressmiddag. Det blir en trerättersmiddag och ett trevligt tillfälle att umgås och samtala under avslappnade former. Genom att delta på middagen är man också med och finansierar själva kongressen (lokalhyra, fika till mötesdeltagarna, etc). Tanken är att vi genom avgiften för kongressmiddagen gör det kostnadsfritt att delta på kongressförhandlingarna.

Vi som varit aktiva i uppstarten av Nyktra Socialister och planerar inför kongressen vill nu också passa på att presentera oss:

  • Emma Laursen
  • Niklas Christerson
  • Johan Persson
  • Johanna Dahlgren
  • Kit Krogvig
  • Jobjörn Folkesson

Vi som har deltagit i kongressplaneringen kommer under kongressen även att kandidera till styrelsen för Nyktra Socialister.

Vi ses den 3 december!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *