Kongressmiddagen

Nu är det mindre än en vecka kvar! För att delta på kongressmiddagen (som kostar 200:- och finansierar inte bara middagen utan även resten av kongressen) måste man dock, för att vi ska ha en chans att fixa lagom mycket mat, anmäla sig senast på tisdag, den sista november.

Kongressen kommer förresten att starta vid 13:00. Vi räknar med att vara klara vid 18-tiden (och då tar kongressmiddagen vid).

2 svar på ”Kongressmiddagen

  1. Jag har nu anmält mig till kongressen, men anser det vara lite konstigt att ingen tid är satt. Det känns lite skumt att anmäla sig till något som sker om en vecka utan att veta vilken tid den inträffar. Det blir liksom en ganska preliminär anmälan då…

    • Hej!

      Du har mycket riktigt rätt i att vi glömt lägga ut den informationen – jag uppdaterar inlägget nu! Vi skickade nyligen ett mail med den infon till de som anmält sig, men såklart ska informationen stå här med.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *